logo van Benafin, Benafin ontzorgt

Bellen voor een afspraak? +31(0)6 10 51 04 35

je hoeft geen administratief wonderkind te zijn

Visie op zakelijk ontzorgen

2016 07

De Visie van Benafin is dat voor een goede bedrijfsvoering een zekere mate van rust nodig is in de administratieve organisatie. Onder "ontzorgen” verstaan wij het leveren van diensten die bijdragen aan de doelmatige inrichting en uitvoering van de processen. Je wilt kunnen werken aan je bedrijf, je productontwikkeling, je dienstverlening. En daar heb je het al druk genoeg mee. De papierberg en administraties zijn geen doel op zich, maar een noodzakelijk gegeven. Deze moeten picobello in orde zijn, maar je wilt je er geen zorgen over maken.

Helaas is de praktijk anders. Elke maand of kwartaal volgen weer de routines van de BTW, de bonnetjes, de facturen, … Een klus waar de meesten niet op zitten te wachten en die nog erger wordt als je er sprake is van chaos in de paperassen. De portemonnee voor de derde keer omkeren op zoek naar het benzinebonnetje? Je afvragen of je al je uren wel hebt gefactureerd? Je inktpatronen betaald met je privérekening en vergeten deze op te voeren in je zakelijke administratie? Weer te laat voor de aangifte zodat je weer niet mee kunt naar het voetbal met je kinderen? Herkenbaar? Dan wordt het tijd voor ontzorgen.

Het doel van Benafin is jou te helpen met deze taken en ze desnoods tijdelijk over te nemen. Je hoeft echt geen administratief wonderkind te zijn om Benafins methode te volgen. Het resultaat? Orde en rust in jouw zaak met een structuur en aanpak waarmee je de toekomst in kan én die bij jou past.

terug naar nieuws