logo van Benafin, Benafin ontzorgt

Bellen voor een afspraak? +31(0)6 10 51 04 35

"Benafin ontzorgt
thuis en op de zaak"

Benafin ondersteunt ondernemers en particulieren

Benafin ondersteunt ondernemers, zzp-ers en particulieren die stress en ongemak ervaren van de hoeveelheid zaken die op hun bord liggen. Hoe? Een praktische aanpak in de vorm van advies, werk uit handen nemen of coaching. Geheel afhankelijk van de wens en de situatie.

In de praktijk heeft Benafin ervaren dat door tijdgebrek of gebrek aan kennis bepaalde zaken onnodig lang aanslepen. Zaken die met een beetje extra aandacht snel hadden kunnen worden opgelost. Een opstapeling van dossiers, brieven en klusjes leidt tot chaos. Niet alleen in de (digitale) papierberg, maar ook in het hoofd. En dat hoofd wil je eigenlijk vrij hebben van zorgen en gebruiken voor zaken waar je écht mee bezig wilt zijn: je zaak, je gezin, je werk of je gezondheid. Bij Benafin kun je vanzelfsprekend rekenen op integriteit en vertrouwelijkheid.

Een breed werkveld

Met een achtergrond in zowel bedrijfscontrol, financiële processen en maatschappelijke dienstverlening komt Benafin beslagen ten ijs. De ervaring met het vinden van oplossingen in moeilijke situaties, ook buiten deze domeinen, maakt de impact van Benafin uiterst effectief. Benafin kan indien nodig een beroep doen op een breed netwerk van specialisten en desgewenst de volledige coördinatie op zich nemen.

Een breed werkterrein op de Veluwe

Benafin is gevestigd in de gemeente Nunspeet, en richt zich op ondernemers, zzp-ers en particulieren op de Veluwe. Woon of werk je in bijvoorbeeld Nunspeet, Elspeet, Harderwijk, Uddel, Apeldoorn, Barneveld, Putten, Epe of Hattem, dan is Benafin bij jou in de buurt.